Street food i hanoi

Vi spiste en hel del rigtig lækker street food i Hanoi. Et fælles for næsten alle street food steder i Hanoi og måske hele Vietnam, er at man sidder på meget små plastik skamler. Alt sammen meget velsmagende og billigt (for det meste meste mellem 10-15 kroner for en ret, nogle gange mindre)

IMG_0664
2 damer med hver et par kurve fyldt med gryder og skåle, og nogle plastik borde og stole, og vupti så havde de en lille “restaurant”
IMG_0669
Vi fik en nudelsuppe fra hver af de to damer, den ene var en suppe med tomat og fisk og fint strimlet salat ved siden af og den anden var med kylling.
IMG_0812
En bod på aften markedet hvor der blev grillet forskellige ting på spyd som svinekød og med røde/lyserøde pølser (de så meget kunstige ud)
IMG_0816
Vi fik en sandwich med svinekød, chilisovs og en lille smule syltede grøntsager, i et meget lyst og luftigt brød, det samme der bliver brugt til bahn mi.
IMG_1348
Her kan man se de meget typiske plastik borde og stole (skamler) som findes langt de fleste street food steder.
IMG_1357
Vi vidste ikke hvad man kunne få, da de ikke talte de mindste engelsk Vi pegede bare over på en andens ret. Vi fik en slags nudelsalat (vi fik 2 den en med glasnudler og den anden med pasta lignende nudler) med vandspinat (tror jeg), bønnespirer, friteret tofu, ristede løg og en sovs (muligvis også nogle andre ting). Det smagte rigtig godt.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *