Site Loader

 

IMG_0421 En lækker og lidt nemmere udgave af sushi. Som nemt kan varieres i massere forskellige udgaver.

Sushi ris:

  • 300 gram sushiris eller grødris
  • 330 ml. vand
  • 4 spsk riseddike
  • 2 spsk sukker
  • 0,5 tsk salt

Skyl risende grundigt ca. 5 gange uden at være “voldsom” og knække/ødelægge risende, lad dem stå i koldt vand i mindst 10 min. Kom afdryppede ris og vand op i en gryde med låg, skru op på middel varme og lad dem koge i 15 min UDEN at løfte låget (efter 5 min. er det bedst at skrue ned på svag varme). Lad dem derefter trække i 10 minutter stadig UDEN at løfte låget. Varm imen eddike, sukker og salt, til det hele er opløst. Derefter må man gerne løfte låget og komme dem ud på et fad og hælde eddikeblandingen over og røre lidt forsigtig rundt. lad det køle i 10 minutter, og vend derefter risene om med en palet og lad det køle i 10 minutter mere. Nu er risene færdige og klar til brug.

Topping:

  • Laks
  • Rejer
  • Agurk
  • Forårsløg
  • Gulerødder
  • Avokado
  • Edamamebønner
  • Sesamfrø
  • Syltet ingefær
  • Soya (til servering)

Skær alle ingredienser i passende stykker og anret.

IMG_0418

IMG_0416

Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.