Traditionelt restaurant besøg i Norditalien

Som sagt boede vi langt ude på landet i en meget lille by. Vi kunne ikke rigtig finde nogle åbne restauranter nede i byen, eller for gangs skyld når vi havde fundet eller fået anbefalet en i området. Vi fandt aldrig ud af hvorfor men de var altså lukkede de fleste (inden for åbningstiden).

Vi fandt denne restaurant på TripAdvisor, den skulle ligge 3 km. fra hvor vi boede. Men en anden ting var at koordinaterne var rigtig i upræcise, det oplevede vi ved flere gange, det var flere gange 2-4 kilometer væk. Vi måtte spørge lokale (hvis vi kunne finde nogen).

Så til restauranten.

Indenfor lignede det mest af alt en privat dagligstue, vi var de eneste gæster. Det var vidst også et lille hotel som hed noget med “land turister” hvis man oversætter det. Og typen af restaurant tror jeg hedder Osteria. Princippet var at man fik serveret en masse retter (ingen menukort) og kunne få alt hvad man kunne spise, men ikke buffet. Hun kom blot og serverede mere. Det var et rigtig lækkert sted, og man kunne smage at det var rigtig god kvalitet og alt var hjemme lavet, selv kalvekødet var egen avl. Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder da lyset var rigtig dårlig og det ikke var de allemest fotogene retter. Men maden smagte super lækkert (jeg smagte dog ikke tungen) Og vi blev rigtig mætte, selvom vi sagde nej de fleste gange hun spurgte om vi ville have mere.

Retterne vi fik var:

Antipasti =

  • Panchetta, salami og skinke
  • En slags friskost med en ansjos
  • Vitello tornado (det bedste ret af dem alle)
  • Tunge med hvid creme og gele

Ravioli med ragou

Chokolade kage/budding, feskner og ost

Kaffe

(tror nogle gange at man får en ret mere efter pastaen, men det gjorde vi ikke)

 

IMG_3509

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *