Vietnamesisk salat med forårsruller

Syltede gulerødder og kinaradise

  • 1 stor gulerod
  • 1/4 kinaradise
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl eddike (gerne riseddike)
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vand

Skær grøntsagerne i stave eller julienne. Giv sukker, salt, eddike og vand et opkog og hæld det over de snittede grøntsager.

 

Vietnamesisk dressing 

  • Saft fra 1 lime
  • 2 spsk fiskesauce
  • 2 spsk lys soya
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 bird eye chili (finthakket)
  • 2 tsk palmesukker (finthakket)

Bland alle ingredienserne.

Nudelsalat

Kog nudlerne og køl dem af i koldt vand. Kom nudlerne i bunden af skålen. Top med de andre ingredienser og hæld dressingen over salaten, top evt. med lidt ekstra chili.

2 kommentarer

  1. Hej 🙂
    Har lidt spørgsmål til dine forårsruller.
    Er det rispapir du bruger og steger du i friture, på pande eller i ovn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *