Vietnamesiske stegte forårsruller med krabbe og svinekød

I Vietnam fik vi en del forårsruller, både de friske (sommerruller) og disse friterede eller stegte med svinekød og krabbe.

Opskrift til ca. 16 forårsruller 

  • 400 gr hakket svinekød
  • 50 gr glasnudler
  • 130 gr krabbekød (en dåse)
  • 2 asiatiske skalotteløg
  • 2 spsk soya
  • 1 tsk salt
  • 1 dl fintsnittet kål
  • 1 æg
  • Rispapir til stegning
  • Olie til stegning

Udblød nudlerne i lunkent vand i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og klip nudlerne i mindre stykker. Bland alle ingredienser til farsen og rul forårsrullerne.

Dipping sauce:

  • Saft fra 1 lime
  • 2 spsk fiskesauce
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 bird eye chili (finthakket)
  • 2 spsk palmesukker (revet eller hakket)

Bland alle ingredienserne og smag evt. til med ekstra lime, sukker eller chili efter smag.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *